چه کشورهایی در دو و میدانی برترند و چرا؟
نوشته شده توسط : varzeshiblog

تاریخچه و قوانین دو و میدانی - اسپرت ویدیو

 

۱. آمریکا: ابرقدرت دو و میدانی
آمریکا مدال‌آورترین کشور در تاریخ دو و میدانی است. زیرساخت‌های ورزشی پیشرفته در سراسر کشور وجود دارد. لیگ‌های دانشگاهی رقابتی بستر رشد ورزشکاران است. سرمایه‌گذاری کلان در مراکز تمرینی انجام شده است. مربیان بین‌المللی با آخرین روش‌های علمی کار می‌کنند. فرهنگ قوی ورزشی از مدارس تا سطح حرفه‌ای وجود دارد. حمایت مالی گسترده از ورزشکاران نخبه صورت می‌گیرد. رقابت شدید داخلی سطح ورزشکاران را بالا می‌برد.

۲. کنیا: قهرمان دوهای استقامت
کنیا در دوهای استقامت و ماراتن حرف اول را می‌زند. شرایط جغرافیایی و ارتفاع بالا به نفع ورزشکاران است. دویدن بخشی از فرهنگ و زندگی روزمره مردم است. سیستم استعدادیابی کارآمد از مدارس آغاز می‌شود. تمرینات سخت در طبیعت استقامت خارق‌العاده ایجاد می‌کند. انگیزه اقتصادی برای موفقیت در دو و میدانی بالاست. مربیان بومی و خارجی با هم همکاری می‌کنند. مسابقات محلی سطح بالایی برای رشد ورزشکاران فراهم می‌کنند.

۳. جامائیکا: سرعت‌باورنکردنی
جامائیکا در دوهای سرعت همواره درخشیده است. مسابقات مدارس این کشور بسیار رقابتی و حرفه‌ای است. عوامل ژنتیکی در موفقیت ورزشکاران مؤثر هستند. سیستم تمرینی تخصصی برای دوهای سرعت توسعه یافته است. فرهنگ غنی دو و میدانی در جامعه نهادینه شده است. مربیان مجرب داخلی و بین‌المللی فعالیت می‌کنند. حمایت مالی از ورزشکاران مستعد انجام می‌شود. ورزشکاران جامائیکایی انگیزه بالایی برای موفقیت دارند.

۴. اتیوپی: استقامت خارق‌العاده
اتیوپی به همراه کنیا بر دوهای استقامت تسلط دارد. تمرین در ارتفاعات بالا ظرفیت هوازی را افزایش می‌دهد. سنت دویدن در فرهنگ اتیوپیایی ریشه دارد. سیستم شناسایی استعدادها از سنین پایین عمل می‌کند. روش‌های تمرینی مدرن با سنت‌ها ترکیب شده‌اند. انگیزه مالی برای ورزشکاران بسیار بالاست. دولت و فدراسیون از ورزشکاران حمایت می‌کنند. مسابقات داخلی سطح بالایی برای رشد ورزشکاران وجود دارد.

۵. بریتانیا: قدرت اروپایی
بریتانیا در بسیاری از رشته‌های دو و میدانی موفق است. سرمایه‌گذاری سنگین در زیرساخت‌های ورزشی انجام شده. مراکز تمرینی پیشرفته با مربیان سطح جهانی وجود دارد. مسابقات داخلی قوی سطح ورزشکاران را بالا می‌برد. دانشگاه‌ها برنامه‌های ورزشی حرفه‌ای ارائه می‌دهند. حمایت مالی از ورزشکاران نخبه قابل توجه است. همکاری بخش دولتی و خصوصی در توسعه ورزش مؤثر بوده. المپیک ۲۰۱۲ زیرساخت‌ها را به شدت ارتقا داد.





:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 ارديبهشت 1404 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: